WK VOETBAL TV 1014 BRAZILIË SPORTNIEUWS!


Spanje winnaar WK 2010

3
Geplaatst 12 juli, 2010 door WK Voetbal TV in WK Voetbal 2010
Spanje

Het Nederlands elftal heeft zondagavond de finale van het WK voetbal in Zuid-Afrika verloren van Spanje.

In de reguliere speeltijd viel er geen doelpunt, maar kort voor het einde van de verlenging scoorde Iniesta de enige goal.

Joris Mathijsen uit Goirle kreeg kort voor tijd nog een gele kaart van de scheidsrechter, die in totaal veertien keer geel trok.

Nederland speelde de wedstrijd met tien man uit, nadat John Heitinga voor de tweede keer geel had gekregen. In totaal waren negen kaarten voor Nederlandse spelers.


Over de auteur

WK Voetbal TV

De redactie staat altijd open voor suggesties van uw kant. Heeft u een tip, wilt uw adverteren, of iets te vragen aan de redactie, dan kunt u contact opnemen via ons contactformulier.

 1.  
  Jolanda putman

  Ik vindt het walgelijk hoe deze wedstrijd is gespeeld de scheidsrechter was over duidelijk tegen ons .En dan zegt de spaanse bondscoach ook nog wij waren gewoon beter wat onsimphatik van de man.Hij had eerlijk moeten zijn en zeggen we waren gelijkken in het spel alleen door web kregen we het geluk van 1 doelpunt toegespeeld en daarom zijn we wereld kampioen maar zeg is eerlijk spanje jullie hebben deze tittel niet met opgeheven hoofd verdient omdat jullie beter waren zeer zeker niet.Ik snap dat jullie blij zijn maar blijf bij de waarheid en zegt eerlijk dat nederland niet slechter dan jullie was als jullie beter waren was er geen verlenging geweest en voor mij zijn onze jongens van oranje de ware wk kampioenen
 2.  
  karlijn

  zo jolanda putman heeft gelijk !
  maar toen Spanje scoorde ietsje daarvoor was het buitenspel
  stomme web :S
  voor mij zijn de jongens van oranje mijn kampioenen en de besten van de wereld !
 3.  
  jolande lugtmeier

  gelukkig is het afgelopen. ik ben blij dat ik vanaf vandaag {woensdag} eindelijk weer normaal tv kan kijken zonder voetbal. zonder dat de tour verkleint wordt weergegeven en dat andere programma’s weer normaal doorgaan.

Plaats een reactie

(required)Facebook