WK Tickets

Geplaatst door

Tijdens het komende Wereldkampioenschap in Zuid-Afrika zullen de stadions weer vol zitten. Duizenden supporters moedigen hun land aan. Een prachtige sfeer hangt er in het stadion en alle spelers staan op het veld. De scheidsrechter blaast op zijn fluitje en de finale is begonnen. Op het veld gaan de spelers op en neer, van het ene naar het andere doel. Dit is voor iedere voetbalfanaat een droom, aanwezig zijn tijdens de finale van het wereldkampioenschap voetbal.


Er zijn door de Fifa ook kaarten beschikbaar gemaakt. Er zijn kaarten in vier verschillende categorieën, waarvan drie beschikbaar voor u. De vierde categorie is speciaal voor de inwoners van Zuid-Afrika. Zo krijgen zij ook een kans te geven op kaarten, ondanks dat zij over het algemeen een lager salaris hebben.

U kunt wel kaarten krijgen in categorie één tot en met drie. Deze categorieën worden verkocht over de hele wereld. Deze kaarten worden, in tegenstelling tot de kaarten uit categorie vier, verkocht in Amerikaanse dollars. De kaarten in categorie vier worden verkocht in Zuid-Afrikaanse randen.

Ondanks dat de kaartverkoop al begonnen is, zijn er nog steeds kaarten beschikbaar. De Fifa heeft in Nederland speciale verkoopadressen aangewezen. De kaarten van deze verkoopadressen zijn te vertrouwen en bieden garantie voor een wedstrijd. Tweedehands worden er ook veel kaarten aangeboden. Dit kunnen ook illegale kaarten zijn. Daarom is het belangrijk om kaarten te kopen bij een door de Fifa aangewezen verkooppunt.

Ook zijn er kaarten via de nationale voetbalbond (KNVB) kaarten beschikbaar. De KNVB krijgt per groepsduel 12% van de beschikbare kaarten. Voor elke wedstrijd na de groepsfase krijgt de KNVB 8% van de kaarten. Van deze kaarten is de helft bestemd voor Oranjesupporters.

Ook zijn er ticketshops die kaarten hebben voor het WK in Zuid-Afrika. Deze (online) shops kopen vaak kaartjes om deze door te verkopen. Vaak zijn deze ticketshops de laatste plekken waar nog kaarten beschikbaar zijn.

Seatwave
Seatwave is de grootste ticketmarktplaats van Europa, en met miljoenen mensen op zoek naar kaarten voor optredens in heel Europa deze zomer ben jij dat kaartje wat je over hebt zo kwijt! Je hoeft alleen even je vraagprijs in te vullen en Seatwave doet de rest, je hoeft alleen de opgestuurde Seatwave verpakking met je kaart even naar het postkantoor te brengen! Uiteraard vind je hier ook een groot assortiment WK Tickets!

Koop en Verkoop hier uw WK Tickets